Home » Про нас » Вітаємо найкращих » Нагородження кращих педагогів міста

Нагородження кращих педагогів міста

Хмельна Оксана Григорівна, заступник директора закладу загальної середньої освіти №57 ім. Т.Г.Шевченка отримала нагороду від мера Миколаєва О.Ф.Сєнкевича.

Напередодні Дня вчителя міська влада традиційно вітає та нагороджує талановитих освітян, які роблять значний внесок у розвиток галузі, сприяють гармонійному розвитку підростаючого покоління. Цьогоріч через карантин урочисті заходи відбуваються в обмеженому форматі, з урахуванням відповідних санітарних та протиепідемічних вимог.

Так 29 вересня, у Миколаївському морському ліцеї імені професора М. Александрова, вчителів міських шкіл та вихователів дитячих садочків міста вітав мер Олександр Сєнкевич. Він подякував усім присутнім за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, а також зазначив, що особливу увагу міська влада продовжує приділяти розвитку соціальної сфери.

– В освіті сьогодні відбуваються суттєві зміни. Фінансування виділяється на матеріально-технічну базу, закупівлю методичних, дидактичних матеріалів. Так, за останні роки в школах Миколаєва було проведено 57 капітальних ремонтів та реконструкцій. Ми і надалі плануємо збільшувати фінансування освітніх закладів для того, аби вчителі та наші діти могли навчатися у комфортних умовах та здобувати якісні знання. – зазначив міський голова.

Мер побажав працівникам галузі міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку та добра. Після привітань відбулася церемонія нагородження кращих педагогічних працівників.

Хмельна Оксана Григорівна, заступник директора закладу загальної середньої освіти №57 ім. Т.Г.Шевченка нагороджена грамотою та премією.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930