Home » Професійний розвиток » Педагогічні ради, читання, семінари, засідання » Педрада – фасилітація «Створення єдиного інформаційного простору освітнього закладу, направленого на формування конкурентоспроможної особистості учня та вчителя» в ЗОШ № 57 імені Т.Г.Шевченка

Педрада – фасилітація «Створення єдиного інформаційного простору освітнього закладу, направленого на формування конкурентоспроможної особистості учня та вчителя» в ЗОШ № 57 імені Т.Г.Шевченка

У Миколаївській ЗОШ № 57 імені Т.Г.Шевченка у цікавій і новаторській формі провели тематичну педраду: «Створення єдиного інформаційного простору освітнього закладу, направленого на формування конкурентоспроможної особистості учня та вчителя», щоб розв’язати проблему з підключенням школи до єдиного пакету для навчання G Suite for Education.

Упродовж години кожен педагог відчував себе керівником, лідером, учасником процесу зі створення єдиного інформаційного простру. Педколектив було поділено на три групи. Роботу над ключовим питанням педради – «Опанування елементами інформаційного простору у процесі створення віртуального кабінету «Тарас Григорович Шевченко очима сучасності», – було організовано за трьома локаціями:

– створення Google-форми та робота в Classroom;
– створення інформаційного плакату на основі сервісу Piktochart;
– створення «живого конспекту» на сервісі Padlet.

Групи працювали в різних кабінетах, створювали свій інтерактивний продукт. Навчання за комп’ютерами тривало 35 хвилин. Завершальним етапом став збір колективу  у великому кабінеті, де  фасилітатори презентували плоди своїх зусиль: інтерактивні плакати (сервіс Piktochart), «живі конспекти» (сервіс Padlet), Google-форми, Google Classroom.

Новостворені інформаційні продукти продемонстрували на великому екрані. Усі жваво ділились враженнями від цікавої колективної роботи, були задоволені підвищенням  професійного рівня.

Прес-центр ЗОШ № 57 імені Т.Г.Шевченка


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031